Hur många säljare har ni?

Vi är 20 säljare med visionen att snart vara 24. På vårt kontor är vi 10 personer som arbetar med inköp, IT, logistik, fakturering och utbildning.

Var finns ni?

Huvudkontor och lager ligger sedan 1973 i Nättraby i Blekinge. Våra säljare bor och verkar över hela Sverige.

Får jag telefon?

Ja, det och all annan teknisk utrustning en säljare behöver bekostas av oss.

Semester & ledighet

5 veckors semester på sommaren och 4 till på vintern. Vila och återhämtning är viktigt i ett avancerat jobb och en del av livskvalitén.

Har ni tjänstepension?

Alla fast anställda säljare har ett av Sveriges mest förmånliga tjänstepensionssystem. Säljare är bra på att tjäna pengar, men ofta bra på att spendera dem också, därför har vi valt en modell som garanterat säkrar vår personals framtid. Rejält.

Teknik och säljverktyg?

Vår sälj- och kommunikationsapplikation, som vi utvecklade tillsammans med WIP, är vår interna app som bl.a. vunnit priset som Best Business Solution.

Får man tjänstebil?

Ja, alla våra säljare har tjänstebil.

Vad är det ni säljer?

Exklusiva företagspresenter med inriktning på innovativa, kvalitativa bruksartiklar. Vi representerar några av världens främsta varumärken.

Hur mycket satsar ni på utbildning?

Vi har ett utbildningsprogram i fem steg, grundutbildningar, avancerade steg och fyra ledare som samåker med våra säljare.

Karriär med SP & VI?

Vi växer och alla ledare hämtas ur vår organisation. Vi tror det är viktigt att en ledare förstår detaljer i uppdraget, kan vara precis i sin coaching och från hjärtat kan representera de värderingar som så starkt knyter ihop vårt team.

Träffas alla säljare ibland?

Som ett familjeföretag har vi mycket kontakt med varandra. Vi åker tillsammans på resor där vi har kul och går igenom nyheter. Vi har flera träffar där vi diskuterar nya idéer, talar om kritik eller framgångsrika exempel från dem som varje dag ser till att vi har bröd på bordet - våra kunder.

Hur ser det ut med ålder och könsfördelning?

Vi är fler tjejer än killar. Våra yngsta medarbetare är strax över 20 och de äldsta tre gånger så gamla. Vi fokar lite på det här och mer på att vi har 30 helt fantastiska medarbetare där alla betyder exakt lika mycket.

Har ni lediga tjänster?

Hösten 2020 söker vi en ny säljare till Gävle. Du är alltid välkommen att ringa vår VD Rickard Karlsson och anmäla ditt intresse. Vi växer och ett samtal kan alltid öppna en dörr. Du ringer då vår växel på 0455-49080.

Vad tjänar en bra säljare?

Den magiska frågan! Under första året har alla våra säljare garantilön och bonus. Våra gamla säljare har fasta utbetalningar, provision, bonus och en mycket stark tjänstepension.

Hur söker jag jobb?

Genom att ringa vår VD Rickard Karlsson och sälja in dig själv så ökar chanserna rejält. Bättre ett modigt försök än att bara kasta iväg ett mail.